دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون گفت: آسیا ۳۰ درصد از سهم بازار صادرات مبلمان و صنایع دکوراسیون را در اختیار دارد، گفت: عراق، آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و قزاقستان عمده بازار صادرات مبلمان و دکوراسیون ایران هستند.
رامین سمیع زاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن اشاره به افتتاح پنجمین نمایشگاه برترینهای مبلمان منزل از امروز، اظهار کرد: صنعت مبلمان و دکوراسیون بعد از صنعت نفت و خودرو می تواند زمینه حرکت صادراتی مولد را فراهم کند اما یکی از مشکلات این صنعت، نبود آموزش مستمر و به روز برای نوسازی نیروی انسانی شاغل است که باید مورد توجه برنامهریزان صنعتی کشور قرار گیرد.
وی با بیان اینکه امروز رونق و توسعه کسب وکار و به تبع آن افزایش اشتغالزایی مهمترین خواسته دولتهاست، گفت: بر این اساس در هنر صنعت مبلمان نیز هدف اصلی آن است که با استفاده از ماشین آلات پیشرفته و آخرین تکنولوژیهای روز دنیا و نیز ارتقای جایگاه علمی و دانشگاهی گام های مهمی در راستای توسعه کسب و کارهای این هنر صنعت برداشته شود، گامی که اگر به درستی برداشته شود، نه تنها در توسعه صنعتی و شکوفایی اقتصاد اثرگذار خواهد بود بلکه باعث میشود جایگاه خوبی را در بازارهای جهانی کسب کنیم.
تخفیف در نمایشگاه مبلمان
دبیر انجمن صنفی مبلمان با بیان اینکه متولی توسعه فقط دولت نیست، بلکه همچون کشورهای توسعه یافته، علاوه بر دولت، بخش خصوصی وNGOها نیز از بازیگران توسعه هستند، با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه برترین های مبلمان منزل گفت: این نمایشگاه با عنوان “هدکس۹۳” با تخفیف پنج تا ۱۵ درصدی از امروز – ۱۳ دی – تا جمعه – ۱۹ دی ماه – در محل دائمی نمایشگاه های برترین های ایران واقع در یافتآباد از ساعت ۱۰ تا ۲۰ دایر است که شامل انواع مبلمان منزل، صندلی و میز ناهارخوری، سرویس خواب، تشک و کالای خواب، لوستر و روشنایی میشود.
همچنین علی انصاری – رئیس شورای ملی مبلمان و دکوراسیون و صنایع وابسته – در این برنامه با اشاره به نوسانات بازار ارز و تأثیر آن بر صنعت مبلمان و دکوراسیون گفت: این نوسانات مقطعی و طبیعی و البته مقداری هم روانی و هیجانی است و در آغاز سال نو میلادی که اقتصاد جهانی حرکت های جدید خود را شروع می کنند، امیدوارم مسئولان بازار پول و سرمایه این نوسانات را به درستی مدیریت کنند ضمن آنکه خوشبختانه با توجه به وابستگی اندک صنعت مبلمان و دکوراسیون به ارز، این نوسانات تأثیر چندانی بر این صنعت نگذاشته است.
وی افزود: اهتمام دولت برای خروج از رکود قابل تقدیر است ولی اگر قرار است در سال اقتصاد، فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی کار های موثر و ماندگاری انجام شود، ضروری است که توجه به بخش خصوصی و حمایت از کارآفرینان و فعالان توسعه بیشتر و جدی تر شود.
انصاری گفت: ساماندهی نمایشگاه های تخصصی و حرفه ای از جمله اموری است که باید اهتمام ویژه ای نسبت به آن ایجاد شود. زیرا پراکندگی جغرافیایی و پایین بودن کیفیت برگزاری به اساس تولید و تجارت لطمه می زند و ضروری است که ارتقای استاندارد برگزاری در حد برگزاری نمایشگاه های بین المللی در دستور کار برگزارکنندگان قرار گیرد.
وی اتکاء به درآمدهای نفتی را از جمله نقاط ضعف اقتصاد ملی دانست و گفت: موتور محرک توسعه تولید است و تولید می تواند شغل ایجاد کند، که خوشبختانه رویکرد دولت در تدوین برنامه ششم اشتغال است و صنایع کوچک و زود بازده مانند مبلمان، دکوراسیون، لوستر و صنایع وابسته علاوه بر ایجاد اشتغال و مزیت اقتصادی خاصی می توانند سهم قابل توجهی از اشتغال کشور را به خود اختصاص دهند و در این زمینه به یاری دولت بشتابند.