برگزاری چهارمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان اداری

 

باشگاه خبرنگاران/ احمدیان در راستای آغاز به کار چهارمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان اداری گفت: این صنعت بسیار مهم در کشور نیازمند حمایت‌های همه جانبه است در صورت حمایت می‌توان اثرات مثبت آن را در روند درآمدزایی کشور دید.

حسن احمدیان دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایران در نشست خبری در خصوص برگزاری چهارمین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان اداری ایران گفت: این نمایشگاه در تاریخ ۲۴ دی ماه با حضور مسئولین وزارت فناوری و سایر تشکیلات مربوطه آغاز می‌شود و تا ۲۷ دی ادامه دارد ۱۱۰ شرکت ایرانی در این نمایشگاه حضور دارند. مساحتی حدود ۱۱ هزار متر مربع به غرفه‌های این نمایشگاه اختصاص داده شده است این نمایشگاه میزبان ۱۱ دانشگاه و مرکز پژوهشی است.

وی بیان کرد: صنعت مبلمان اداری نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته است و عملیات اجرایی این نمایشگاه توسط شرکت وابسته به اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایرانی انجام می‌شود. شعار این نمایشگاه به صورت خاص صنعتت،‌دانشگاه و صادرات مبلمان است.

وی در ادامه افزود: رویکرد اصلی اتحادیه از برگزاری نمایشگاه بهره بردن از نمایشگاه به عنوان پایانه صادراتی است و توجه به روابط خارجی در این زمینه مد نظر قرار گرفته است. این نمایشگاه میزبان کشورهای آذربایجان، قزاقستان و عمان می‌باشد.

احمدیان گفت: در سال‌های گذشته نمایشگاه مبلمان اداری و خانگی و نمایشگاه یراق‌‌آلات به صورت ترکیبی برگزار می‌شدند و از زمانی که اتحادیه مسئولیت برگزاری نمایشگاه را بر عهده گرفت ضمن توسعه صنعت مبلمان، نمایشگاه‌ها به صورت مجزا برگزار شدند. اولین حلقه از نمایشگاه‌ها بحث تأمین مواد اولیه تولید مثل نئوپان، یراق‌آلات و ماشین‌آلات را در بر دارد. حلقه دوم محصول است که خود به نمایشگاه مبلمان منزل و نمایشگاه مبلمان اداری تقسیم می‌شود.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان ایرانی گفت: اتحادیه به بحث جایگاه صنعت مبلمان ایران در دنیا، شناسایی کشورهای هدف و تدوین استراتژی با نگاه صادراتی اهمیت ویژه‌ای دارد.

احمدیان در خصوص کشورهای هدف ادامه داد: ۱۰ کشور به عنوان هدف اتحادیه طبق شاخص‌های تعریف شده مانند سلیقه، قیمت، روانشناسی و دین و مذهب انتخاب شدند. کشورهای عراق، آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، افغانستان، تاجیکستان، ارمنستان، عمان، قطر و امارات متحده عربی از جمله این کشورها می‌باشند. نتیجه این امر اختصاص دادن برنامه‌های نمایشگاهی به کشورهای هدف است.

وی در خصوص اهمیت صنعت مبلمان گفت: این صنعت حدود پنج تا هفت درصد در کشور اشتغال‌زایی می‌کند و به تقریب ۳۰ هزار میلیارد تومان برای کشور درآمد مالی دارد.

وی تصریح کرد: واردات مبلمان در سال ۹۳ حدود ۲۲ میلیون دلار بوده است که نسبت به گذشته به علت نوسانات قیمت دلار، محدودیت‌های وارداتی و بالا بردن ارزش گمرکی کاهش داشته است.

احمدیان در خصوص تعرفه گمرکی بیان کرد: با توجه به مذاکرات انجام شده با گمرکات و وزارت صنعت، معدن و تجارت ارزش گمرکی بر حسب مبلمان وارد شده از چین، ترکیه و کشورهای اروپایی به ترتیب ۷ دلار، ۸ دلار و ۹ دلار به ازای هر کیلوگرم می‌باشد همچنین مبلمان در گروه ۱۰ کالایی است و استفاده از ارز مرجع برای آن ممنوع می‌باشد.

رئیس اتحادیه با تأکید بر عنوان اتحادیه گفت: اتحادیه هم نگاه تولیدی دارد و هم نگاه صادراتی و برگزاری نمایشگاه‌ها در جهت تحقق اهداف است متأسفانه مشاهده شده در چند سال گذشته برگزاری نمایشگاه‌ها به مجریانی که هدفشان صرفا کسب سود می‌باشد واگذار شده است.

وی تصریح کرد: تلاش می‌کنیم مجوزها به اتحادیه بازگردد برگزاری نمایشگاه توسط اتحادیه دارای شاخص‌هایی اعم از صدای مشتری، تشخیص جایگاه نسبت به سایر رقبا، شناسایی شرکت‌ها برای صادرات و برگزاری میزگردهای آموزشی است. این فعالیت‌ها سودآورند و سود به دست آمده مجددا در صنعت مبلمان گردش پیدا خواهد کرد و موجب بهبود وضعیت این صنعت می‌شود.

احمدیان در پایان افزود: از دولت خواستاریم مجوزهای مربوط به برگزاری نمایشگاه‌ها را به تشکل‌هایی که صلاحیت کافی را دارند بدهند و بر این امر نظارت و کنترل صورت بگیرد.

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.