عمق مبلمان

حتی اگر در ذهن خود دقیق بدانید چه نوع مبل ومبلمانی را بیشتر دوست دارید و همه ویژگی ها را نیز مشخص کرده باشید، باز هم دغدغه کیفیت آن وجود خواهد داشت. مبلو مبلمان به طور کلی از دو نوع چوب نرم و سخت مانند چوب درخت گیلاس، گردو، درخت ساج، ماهگونی و … ساخته می شود. از چوب های سخت معمولاً در ساخت مبلومبلمان بسیار مرغوب و با کیفیت بالا استفاده می شود اما چوب های نرم معمولاً از درختانی با میوه های مخروطی شکل مانند درخت بلوط، سرو، ماموت و درخت سدر گرفته می شود. چوب های نرم قبل از استفاده باید برای مدت بیشتری بماند تا کاملاً خشک شود چون به طور کلی ماهیتی آسیب پذیر دارد.مبل به طور کلی از چهار بخش اصلی فریم، فنرها، تشکچه ها و پارچه روکش تشکیل شده و کیفیت و دوام آن در گرو مرغوبیت این چهار بخش است.
فریم مبلمان: فریم مبل یا کاناپه استخوان بندی اصلی آن را تشکیل می دهد. یک مبل خوب و مرغوب از چوب طبیعی خشک و بدون نم ساخته می شود. در قسمت مفاصل فریممبل باید پیچ کاری و چسب کاری کامل و اصولی انجام شده باشد و پایه مبل و کاناپه باید به صورت یک تکه و بدون درز و بدون کمک پیچ و چسب به فریم مبل متصل شده باشد.
فنردر مبلمان:فنرهای مبل هایی که مناسب و مرغوب است نه بیش از اندازه سفت و خشک و نه بیش از حد نرم است.
تشکچه مبلمان: تشکچه های مبل ها از الیاف طبیعی و مصنوعی متنوعی پر می شود. بهترین نوع تشکچه مبل انواعی است که سریع شکل و نرمی خود را از دست ندهد و حالتی ارتجاعی داشته باشد و به حالت اولیه برگردد.
پارچه مبلمان :پارچه هایی با الیاف طبیعی مانند پنبه، کتان، پشم و ابریشم و پارچه هایی با الیاف مصنوعی مانند پلی استر پارچه هایی است که برای روکش مبل از آن ها استفاده می شود.
پارچه های بافته شده با الیاف طبیعی بسیار لطیف و با دوام است اما نباید برای مدت طولانی در مقابل تابش مستقیم نور خورشید قرار گیرد. در عین حال پارچه های طبیعی مانند پارچه های پنبه ای در برابر لکه مقاومت کمتری نسبت به الیاف مصنوعی دارد. اما پارچه های طبیعی راحت تر از الیاف مصنوعی بر روی مبلمان تمیز می شود و برخی از الیاف مصنوعی مانند پلی استرها بسیار مقاوم و بادوام است و در صورت قرارگرفتن در مقابل نور مستقیم خورشید خراب نمی شود
این مطالب مختصر راهنمایی در باره کیفیت مبل و مبلمان بود امیدوارم مفید بوده باشد.

برگرفته از سایت samexxonsofa.com

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.