آرش شادپور شامگاه پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شب گذشته جنگلبانان در پی گشت و بازدید در مناطق جنگلی جوکندان تالش، پنج قاچاقچی چوب آلات جنگلی را در حین حمل غیرمجاز چوب با اسب و قاطر مشاهده کرده و بر حسب وظیفه قانونی، چوب آلات و چهارپایان را توقیف کرده بودند.
وی افزود: در حین انتقال کشفیات به مقر جنگلبانی جوکندان، قاچاقچیان با چند تن از همدستان خود، راه را بر جنگلبانان بسته و آنها را به شدت مورد ضرب و شتم قرار داده و از محل متواری شده اند.
شادپور افزود: جنگلبانان با دشواری خود را به کلانتری رسانده و از آنجا با آمبولانس اورژانس به بیمارستان شهید نورانی تالش منتقل شده بودند و امروز (پنجشنبه) یکی از آنها به علت شدت جراحات وارده به بیمارستان پورسینا رشت منتقل و بستری شد.
سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تالش ادامه داد: قاچاقچیان فراری بومی منطقه هستند و شناسایی شده اند و موضوع، از زمان وقوع به دادسرای عمومی و انقلاب تالش گزارش شده و پرونده با دستور ویژه دادستان در شعبه چهار دادیاری در حال رسیدگی است.
او گفت: از ۲۴۲ هزار هکتار منابع طبیعی شهرستان تالش، ۱۷۰ هزار هکتار جنگل ، ۷۱ هزار هکتار مرتع و ۲ هزار هکتار اراضی ساحلی است و حدود ۴۰ درصد جنگل های استان گیلان در تالش واقع شده و ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار از جنگل های این شهرستان نیز دست کاشت بوده و اغلب درختان جنگل ها شامل ون، توسکا، بلوط، افرا، ممرز و راش است.
عداوت قاچاقچیان چوب آلات جنگلی با جنگلبانان در تالش سابقه دارد و بر اساس اطلاعات موجود؛ در سال ۸۱ رشید غفاری از جنگلبانان منطقه جوکندان در جمع خانواده اش به علت اصابت گلوله ای که از بیرون پنجره شلیک شده بود، جان خود را از دست داده بود.
شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.