فرمانده انتظامی رشت از ۷۸ اصله چوب قاچاق از نوع «اوجا» از قاچاقچیان چوب در بخش سنگر این شهرستان خبر داد.
به گزارش گیل خبر ، رحیم شعبانی امشب در جلسه انتظامی گیلان اظهار کرد: ماموران انتظامی بخش سنگر حین گشتزنی با یک دستگاه نیسان حین انتقال چوب مواجه شدند و خودرو را برای بررسی توقیف کردند.
وی ادامه داد: ماموران در بررسی خود با ناتوانی در ارائه مدارک لازم از طرف سرنشین خودروی مذکور مواجه شدند و اطمینان حاصل کردند چوب داخل خودرو از نوع جنگلی و قاچاق است.
شعبانی چوبهای قاچاق را ۷۸ اصله از نوع «اوجا» عنوان کرد و افزود: چوبهای کشف شده برای سیر مراحل قانونی تحویل منابع طبیعی شده است.
فرمانده انتظامی رشت در ادامه با اشاره به حفاری غیرمجاز در بخش خشکبیجار، بیان کرد: ماموران انتظامی در بررسیها متوجه شدند فردی با انجام حفاری غیرمجاز اشیای عتیقه به دست آورده و در صدد پیدا کردن مشتری است.
وی از دستگیری فرد مذکور با کسب مجوز قضایی خبر داد و تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم یک ظرف تهیه غذای سفالی، چهار عدد پیسوز، یک عدد کاسه نقشدار، دو عدد سرنیزه جنگی قدیمی کوچک و ظرف سفالی کشف و ضبط شده است.
فرمانده انتظامی رشت ارزش اشیای عتیقه مذکور طبق کارشناسان میراث فرهنگی را هشت میلیارد ریال عنوان کرد و یادآور شد: پرونده متهم اشیای عتیقه در حال بررسی است.
* توقیف ۷۱ دستگاه کامیون شن و ماسه غیر مجاز در تالش
فرمانده انتظامی تالش نیز در جلسه مذکور به توقیف ۷۱ دستگاه کامیون و کامیونت حامل شن و ماسه غیر مجاز از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان اشاره کرد و گفت: برداشت بیرویه شن و ماسه و قاچاق از مشکلات زیست محیطی محسوب میشود.
عباس اسماعیلی قاچاق چوب، برداشت غیر مجاز صدف و ماسه از دریا و شن و ماسه از بستر رودخانهها را از دیگر مشکلات زیستمحیطی در تالش خواند و بیان کرد: برداشت بیرویه خاک از جنگل برای مصارف گلخانه غیر مجاز است و پلیس با سوءاستفادهکنندگان منابع طبیعی به شدت برخورد میکند.
وی در ادامه از دستگیری ۱۴۸ سارق از ابتدای امسال تاکنون در تالش خبر داد و افزود: مبارزه با سرقت و دستگیری سارقان از اولویتهای ناجا است.
اسماعیلی با اشاره به تشکیل قرارگاه مبارزه با سرقت در ناجا، خاطرنشان کرد: سال ۹۳ با کاهش سرقت مواجه هستیم و پلیس گامهای مثبت و قابل توجهای در مورد سرقت برداشته است.
فرمانده انتظامی تالش به اقدامهای پیشگیرانه بلندمدت و کوتاه مدت پلیس در مورد سرقت اشاره کرد و گفت: فعال کردن معتمدان پلیس و بهکارگیری توان مردمی در پیشگیری از سرقت حائز اهمیت است.
وی اجرای طرحهای کنترل سارقان سابقهدار و پاکسازی نقاط آلوده و جرمخیز را مهم خواند و بیان کرد: گشتهای تلفیقی انتظامی با پلیسهای تخصصی، حضور کارشناسان خبره در محلهای وقوع سرقت، بررسی وقوع سرقت در محلهها به صورت ماهانه، سه ماهه و شش ماهه از اقدامهای کوتاه مدت پلیس در راستای مقابله با سرقت است.