صادرات چوب ممنوع شد

به گزارش مشرق، خداکرم جلالی – معاون وزیر جهاد کشاورزی – اظهار کرد: سالانه بیش از ۳٫۵ میلیون مترمکعب چوب از محل زراعت و جنگل‌های شمال تامین می‌شود و مابقی نیاز ۱٫۵ میلیون مترمکعبی چوب وارد می‌شود. براین اساس سازمان جنگل‌ها معتقد است که هیچ‌گونه صادرات چوب حتی به صورت محدود نیز نباید صورت بگیرد که البته در سال گذشته صادرات محدود چوب با تعرفه ۷۰ درصد انجام می‌شد اما طی ماه گذشته این تعرفه برداشته و صادرات چوب آزاد شد.

وی ادامه داد: سازمان جنگل‌ها براساس شرایط کشور و نیازمندی به چوب با این مصوبه مخالفت کرد و پس از پیگیری‌هایی توانست طی هفته‌های گذشته ممنوعیت صادرات چوب را به گمرک ابلاغ کند.

پپش‌روی خشکیدگی در جنگل‌های بلوط متوقف شده است

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اظهار کرد: جنگل‌های بلوط در حال حاضر در وضعیت عادی قرار دارند و دیگر طغیان آفت و بیماری را نداریم.

وی افزود: پیش‌روی پدیده خشکیدگی در جنگل‌های بلوط کاملا متوقف و احیاء سطح آسیب‌دیده آغاز شده است.

جلالی گفت: پراکندگی خشکیدگی جنگل‌های بلوط در سطح یک میلیون و ۱۳۰ هکتار جنگل‌های بلوط وجود دارد که در مجموع سطح آسیب‌دیده حدود ۱۷۰ هزار هکتار است.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور اعلام کرد: برنامه احیای جنگل‌های خشکیده شروع شده و امیدواریم طی سه سال آینده بتوانیم همه سطح آسیب‌دیده را احیاء کنیم.

به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی براساس این طرح به ازای هر درخت خشک‌ شده پنج نهال مقاوم می‌کاریم و در همین راستا عملیات آبخیزداری، ساماندهی نظام بهره‌برداری از جنگل‌ها و اراضی جنگلی و زراعت چوب در بخشی از جنگل‌ها را انجام می‌دهیم.

 

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.