دبیر انجمن صنفی مبلمان: برگزاری نمایشگاه‌ها باید ساماندهی شود

دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون با اشاره به برگزاری پنجمین نمایشگاه برترین‌های مبلمان منزل “هدکس۹۳” گفت: برگزاری نمایشگاه‌های همگن باید ساماندهی شود تا اثربخشی و خدمات رسانی آنها افزایش یابد.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ رامین سمیع زاده اظهار داشت: زمان برگزاری نمایشگاه های مشابه باید متناسب با اهداف توسعه تولید و بازاریابی این صنعت برنامه ریزی شود و اینطور نباشد که چند نمایشگاه همگن در حوزه صنعت مبلمان همزمان یا نزدیک هم برپا شود.

وی درباره واردات این صنعت هم گفت : تجارت خارجی و جهانی دو بال صادرات و واردات دارد و هنر برنامه ریزان در این است که هر دو بال را به نفع اقتصاد ملی گستردش دهند و نمی توان واردات را در هر شرایطی ضد اقتصادی دانست بلکه اگر به سود تولید داخلی و صادرات باشد مفید خواهد بود.

سمیع زاده افزود: تشکل ها به عنوان نماینده های بخش های تولید و توزیع و مصرف در این باره نقش مهمی دارند و باید دولت از توانمندی و تخصص این گروه ها بهره مند شود تا تصمیم های بهینه به ویژه در بازنگری و تنظیم تعرفه های واردات و مسایل صادرات گرفته شود.

دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون در گفتگو با رادیو اقتصاد گفت: واردات مواد اولیه باید با حداقل هزینه باشد تا به تولید کمک کند و از طرف دیگر به واحدهای تولید مواد اولیه صنعت مبلمان هم زیانی وارد نشود که در این باره باید همه تشکل های این حوزه به همراهی دولت بهترین رقم ها را برای تعرفه واردات مواد اولیه در نظر بگیرند تا منافع همه ذینفعان در چارب توسعه اقتصادی ملی تامین شود.

وی صادرات را هم بال دوم تجارت کشورها دانست و گفت : این صنعت ظرفیت خوبی برای ارزاوری دارد و باید حمایت شود.

سمیع زاده درباره شورای ملی مبلمان هم گفت : این شورا می تواند در سراسر کشور برنامه ها و سیاستگذاری نمایشگاهی و تولید صنعت مبلمان را ساماندهی کند اما زمان زیادی از فعالیت ان نمی گذرد و باید تقویت شود.

وی اعلام کرد: عراق، آذربایجان، ارمنستان،‌ ترکیه و قزاقستان عمده بازار هدف محصولات مبلمان و دکوراسیون ایران هستند و صنعت مبلمان و دکوراسیون بعد از صنعت نفت و خودرو می تواند در عرصه صادرات خود را نشان دهد و یکی از مشکلات این صنعت ، فقر آموزش مستمر و به روز برای نوسازی نیروی انسانی شاغل است که باید برنامه‌ریزان صنعتی کشور به ان توجه کنند.

وی با تاکید بر ضرورت توسعه برندسازی در صنعت مبلمان برای ورود به بازارهای جهانی گفت: صنعت مبلمان کشور در گذشته از موفق ترین ها در توسعه صادرات غیرنفتی بوده است و باید برای برای فتح بازارهای جهانی برنامه ریزی کنیم.

سمیع زاده اظهار داشت: صنعت مبلمان از قدیمی ترین صنایع جهانی است و برندسازی باید مورد توجه برنامه ریزان و شورای ملی مبلمان باشد تا در جهان حرف های خوبی برای گفتن داشته باشیم.

وی تصریح کرد: توسعه صنعت مبلمان کشور به آموزش مستمر و به روزرسانی دانش نیروی انسانی نیاز دارد و ماشین آلات و فناوری ان هم نوسازی و بروز شود.

خوشبختانه ایران جایگاه خوبی در طراحی و رنگ آمیزی تولید مبلمان و دکوراسیون دارد و حتی به ایتالیا هم صادرات داریم و برنامه ریزی شده است در سال های اینده تا ۲۵۰ میلیون دلار هم صادر کنیم.

وی تاکید کرد: محصولات مبلمان و دکوراسیون امروزه استاندارد حداقلی ندارد و باید متناسب با سلایق و خواسته های مشتریان و کیفیتی که انها می خواهند تولید شود و روزبروز ارتقا می یابد.

سمیع زاده افزود: صنعت مبلمان در ایران حدود ۸ درصد اشتغال را ایجاد کرده است و ساماندهی نرخ ارز و ایجاد بستری آرام و مطمئن برای صدور محصولات و هماهنگی ارکان مرتبط و تلاش صنعتگران برای ورود کم هزینه به بازارهای خارجی و حضور پایدار در بازارهای هدف ضروری است.

دبیر انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون با بیان اینکه صنعت مبلمان ظرفیت خوبی برای کمک به رونق و توسعه کسب وکار و افزایش اشتغالزایی دارد ، گفت : باید جایگاه خوبی را در بازارهای جهانی کسب کنیم و دست به دست هم دهیم و از این مزیت ملی به طور بهینه استفاده کنیم که این کار هم خدمت به مردم و اقتصاد ملی است و هم از جهات مختلف برای کشور اهمیت دارد.

سمیع زاده گفت: ایرانیها ذوق و هنر خوبی در این صنعت دارند و این موضوع سبب شده است تا مجلس نیز از تولید کالاهای ساخت داخل و همچنین صنعتگران ، مهندسان و هنرمندان ایرانی حمایت کند.

دبیر انجمن صنفی مبلمان با بیان اینکه متولی توسعه فقط دولت نیست، بلکه همچون کشورهای توسعه یافته، علاوه بر دولت، بخش خصوصی وتشکل های مردم نهاد نیز از بازیگران توسعه هستند،

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.