نایب رییس اتاق اصناف تهران از خودکفایی ۸۰ درصدی در صنعت مبلمان و دکوراسیون خبر داد و گفت: دلیل متفاومت بودن قیمت فروش مبلمانهایی که از نظر ظاهری مشابه یکدیگر هستند، استاندارد بودن، کیفیت چوب یا مواد مورد استفاده شده در آنهاست.
به گزارش خبرنگار ایسنا، ابراهیم درستی امروز – سه شنبه – در مراسم بازگشایی سومین نمایشگاه و جشنواره فروش مبلمان منزل و دکوراسیون اظهار کرد: حدود ۸۰ درصد مصرف داخل را تولیدات داخلی تامین میکنند و واردات در حال کاهش است و در تلاش هستیم روزی برسد وارداتی در این بخش نداشته باشیم.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف برگزاری چنین نمایشگاهی عرضه توانمندیهای داخلی و معرفی آنها به مصرفکنندگان است، گفت: در بخش تولید مبلمان یکی از نکات مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد تولید مبلمانهای استاندارد و باکیفیت است. ممکن است مبلمانها از نظر ظاهری مشابه یکدیگر باشند ولی با قیمتهای متفاوتی عرضه شوند که دلیل این موضوع، استاندارد بودن، کیفیت چوب یا مواد مورد استفاده شده در آنهاست.
نایب رییس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: بازرسان اتحادیه نظارت لازم را بر همه صنوف و از جمله این صنف نیز انجام میدهند و اگر موردی به ما گزارش شود به آن رسیدگی میکنیم.
وی اظهار کرد: در بخش بازرسی بر واحدهای صنفی حدود ۵۰ میلیارد تومان بودجه به سازمان تعزیرات حکومتی داده میشود. در حالی که رقم در نظر گرفته شده برای اتاق اصناف یک دهم این میزان است.
نایب رییس اتاق اصناف تهران اظهار کرد: در حال حاضر حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای بازرسی اصناف پرداخته شده که این رقم به هیچ وجه منصفانه نیست و درخواست ما این است که با توجه به واگذاری نظارت بر اصناف تجدید نظری در این بودجه صورت گیرد، چون بیشترین بازرسی را اتاق اصناف و اتحادیههای صنفی دارند.
درستی بر حمایت دولت از تولیدات داخلی تاکید کرد و گفت: این حرفها نباید در حد شعار باشد بلکه میتوان از طریق ارائه وامهای کمبهره یا دیگر تسهیلات از تولیدکنندگان حمایت کرد.
وی اظهار کرد: اتاق اصناف بعد از سه دهه در شورای گفتوگوی دولت جایگاه پیدا کرده و در بخش معاونت برنامهریزی ریاست جمهوری و کمیسیون اقتصادی مجلس نیز جایگاه ویژهای دارد و ما درخواست داریم که در کمیسیون تلفیق مجلس نیز کرسی اصناف را داشته باشیم.
نایب رییس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: در بخش مدیریت اصناف هماهنگی تنگاتنگ دولت با اصناف وجود دارد.
وی ادامه داد: اتاق اصناف با اتاق بازرگانی و اتاق تعاون جلساتی پیرامون مالیات بر ارزش افزوده و دارایی داشتند که امیدواریم به نتایج خوبی در این زمینه دست یابیم.
درستی با اشاره به برگزاری این نمایشگاه گفت: در این نمایشگاه ۲۳۰ شرکت داخلی در فضایی بالغ بر ۲۰ هزار مترمربع توانمندیها و آخرین محصولات خود را به معرض نمایش میگذارد و میزان حضور مشارکتکنندگان و صنعتگران در نمایشگاه امسال با رشد ۲۰ درصدی مواجه بود که گویای توسعه و رشد روزافزون صنعت مبلمان کشور است.
نایب رییس اتاق اصناف تهران رونق بخشیدن به صنعت مبل ایران به عنوان صنعتی کارآفرین در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، آشنایی مصرفکنندگان با توانمندیهای صنعت مبل و دکوراسیون داخل کشور با هدف کاهش واردات و بسترسازی برای توسعه صادرات صنعت مبل و توسعه کارآفرینی و اشتغال پایدار در صنعت مبل و دکوراسیون را از جمله اهداف برگزاری این نمایشگاه برشمرد